Kinderen voor Kinderen

Kom naar de Fandagen!

15-11-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
251 keer bekeken
  •  
61139280_10161829749430322_4794978485133115392_o
Een fandag van Kinderen voor Kinderen: daar wil jij als echte fan natuurlijk bij zijn! Er zijn twee fandagen:
26 mei 2019
Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam 
2 voorstellingen: 12.30 uur en 15.30 uur
[ UITVERKOCHT ]
Op zoek naar de foto's van de Fandag? Die vind je hier!
30 mei 2019  
Theater Orpheus, Apeldoorn
3 voorstellingen: 9.30, 12.00 en 15.00 uur
[ TICKETS ]
De kaartverkoop verloopt via de websites van de theaters. Pas op met het kopen van kaarten via tweedehands of doorverkoopsites want de kans bestaat dat je de kaarten nooit ontvangt of dat de kaarten ongeldig zijn.
Activiteiten
Je loopt een dagje mee met het echte Kinderen voor Kinderen Koor. Er zijn drie onderdelen: je krijgt zangles van de échte Kinderen voor Kinderen-zangcoach, doet een fotoshoot met onze fotograaf en je ontmoet de kinderen van Koor 40. Ieder onderdeel duurt ongeveer 15 minuten.
Optreden
Aan het eind krijg je een optreden van Kinderen voor Kinderen met de grootste hits van de afgelopen jaren én de nieuwste liedjes: Pasapas en Power Check . En extra bijzonder: zowel Koor 39 als Koor 40 doet mee - het grootste Kinderen voor Kinderen Koor ooit! Voorafgaand aan het optreden doen we met de héle zaal een warming up waarbij er flink gedanst wordt.
Meet & greet
Wie kun je allemaal tegenkomen op de Fandag? Natuurlijk de kinderen van het nieuwe Koor, maar ook zangcoach Michiel, de danscoach, presentator Anne, vlogger Bram en dé fotograaf van onze cd. Er is ruim de tijd voor handtekeningen en foto's.
Pasapaspoort
Bij binnenkomst krijgen alle fans een Pasapaspoort waarin je kan bijhouden wat je allemaal hebt gedaan door stempels te verzamelen. Daarin vind je ook wat er te doen is en wie er in het Koor zitten. Ook staan er leuke puzzels in en kun je jezelf voorstellen en tekenen.
Veelgestelde vragen:
Moeten ouders ook een kaartje kopen?
Ja, alle bezoekers moeten een kaartje kopen.
Is er een minimumleeftijd?
De ervaring leert dat onze evenementen het leukst zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.
Wat houdt een Fandag precies in?
In het kort: en zijn zangworkshops, je kunt de Koorkinderen ontmoeten, op de foto en er is een optreden. De Fandag is niet te vergelijken met een concert maar meer met een Doe-middag en de Open Deur Dag.
Welke Koorkinderen zijn er aanwezig?
Tijdens de activiteiten zal Koor 40 er zijn. Tijdens het optreden is ook Koor 39 erbij. Het kan zijn dat niet álle kinderen erbij kunnen zijn.
Het lukt mij niet om kaarten te kopen, wat gaat er mis?
Voor vragen over de kaartverkoop en de betaling kun je het beste contact opnemen met het theater.
Ik heb al eerder kaarten kunnen kopen voor Apeldoorn, zijn die wel geldig?
Ja. Door een technische fout ging de kaartverkoop al eerder open. Deze kaarten zijn gewoon geldig.
Waarom is de Fandagen in Apeldoorn op een doordeweekse dag? 
Op 30 mei is het Hemelvaart dus alle kinderen zijn vrij.
Disclaimer
Kinderen voor Kinderen Fandag is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging BNNVARA. De Omroepvereniging BNNVARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging BNNVARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNNVARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van BNNVARA, telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten).
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!