Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kom je naar Live in Concert? Lees dit goed door!

22-10-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Header
Kom jij naar een van onze concerten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op vrijdag 26 of zaterdag 27 oktober? Wees goed voorbereid en lees onderstaande informatie even door. Let op: vanwege werkzaamheden op het spoor en problemen met de metro, verwachten we grote drukte bij de parkeergarages. Kom dus ruim op tijd!
Zijn er nog kaarten verkrijgbaar?
Nee. Er worden geen officiële kaarten meer verkocht. Ook geven wij geen kaarten meer weg via winacties. Koop geen (dure) kaarten van andere aanbieders over: de kans bestaat dat deze niet geldig zijn. Ook het Kerstvakantieconcert is al uitverkocht. In 2019 organiseren we Fandagen, waarvoor de kaartverkoop op 19 november begint.

Hoe laat begint de show?
Er zijn twee shows per dag: de middagshows beginnen om 15.00 uur en de avondshows beginnen om 19.00 uur. Het theater gaat 1 uur voor aanvang open (dus om 14.00 uur en om 18.00 uur). Zorg dat je ruim op tijd binnen bent!
Wie presenteert de show?
Live in Concert wordt dit jaar gepresenteerd door Anne Appelo en Pepijn Gunneweg.
Hoe lang duurt de show?
Ongeveer anderhalf uur. Er is geen pauze. Tijdens de show in- of uitlopen is niet mogelijk in verband met de tv-opnames. 
Welke liedjes komen voorbij tijdens de show?
Tijdens Live in Concert treedt het Koor op met alle liedjes van cd 39: Kom erbij! (o.a. Fitlala, Red de bij, De tijger, Iedereen heeft talent, Als je wordt gepest en Kom erbij!) . Daarnaast is er natuurlijk een meezingfeest met de grootste hits allertijden.
Word ik gefilmd of gefotografeerd?
Ja, tijdens Live in Concert worden opnames gemaakt voor tv en internet. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig. Deze foto's vind je na 10 november op Facebook en op onze website. Door uw aanwezigheid gaat u akkoord met het gebruik van deze opnames.
Wanneer komt Live in Concert op tv?
Op zaterdagavond 10 november om 19.25 uur bij Zapp op NPO 3. De herhalingen zijn op 11 november om 14.25 uur en op 17 november om 11.00 voor de intocht van Sinterklaas.
Is er merchandise verkrijgbaar?
Ja! Je kunt onze cd's, t-shirts, armbandjes, posters en meer aanschaffen bij de merchandise-shop in het theater. Je kunt hier contant betalen of pinnen. De meeste artikelen zijn ook online verkrijgbaar .

Ik ben mijn ticket vergeten uit te printen, wat nu?
Geen probleem! Je kunt je ticket laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Heb je je ticket niet bij de hand? Meld je bij de infobalie, dan kijkt een van de medewerkers met u mee.
Waar kan ik parkeren?
Let op: vanwege grote hinder met de trein wordt er drukte verwacht rondom de parkeergarages. Arriveer dus ruim op tijd! Als je parkeert in de parkeergarages De Rotterdam , Boston/Seattle of De Maastoren , kun je bij de barren van het Luxor Theater een uitrijkaart kopen voor €11,50. Voor meer informatie over parkeren bij het Luxor, kun je terecht op de website .
Ik kom met het openbaar vervoer, hoe kan ik het beste reizen?
Vanaf Rotterdam Centraal kun je met de tram (lijn 20, 23 en 25) reizen. Uitstappen bij halte Wilhelminaplein: het theater ligt vervolgens op 1 minuut lopen.  Let op: er zijn grote werkzaamheden gepland op het spoor: check je reisopties goed van te voren met de reisplanner van de NS . Ook rijden de metro's van de RET niet volgens de reguliere dienstregeling , je kunt het theater bereiken met de tram.
Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Wij hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Kijk even of je vraag wordt beantwoord op de website van het Luxor Theater . Je kunt ons altijd een berichtje sturen via ons contactformulier . Voor dringende vragen kun je het beste  contact opnemen met het theater .

Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?
Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten. 
Disclaimer
Kinderen voor Kinderen Live in Concert is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging BNNVARA. De Omroepvereniging BNNVARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging BNNVARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNNVARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van BNNVARA, telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!