Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

De Grote Show in Ahoy

29-03-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Kinderen voor Kinderen bestaat dit najaar 40 jaar en dat vieren we in Rotterdam Ahoy met vier grote shows, op 25 en 26 oktober 2019. Beleef dit feest samen met je vrienden en familie!
Reis mee!
Alle liedjes van de nieuwe cd komen langs, je hoort de grootste hits van de afgelopen jaren én speciaal voor dit bijzondere jubileum natuurlijk de beste klassiekers. Jochem Myjer schrijft dit jaar samen met Tjeerd Oosterhuis de titelsong van het album, Reis mee! - tevens het thema van de Kinderboekenweek. De nieuwe, veertigste cd komt op 20 september uit. Anne Appelo en Pepijn Gunneweg presenteren deze feestelijke show.
Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt alléén via Ticketmaster. Voor vragen over de kaartverkoop kun je terecht bij Ticketmaster .
Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show in Ahoy
Locatie: Rotterdam Ahoy , Rotterdam
Datum
: 25 en 26 oktober 2019
Tijd : 13.30 uur en 17.00 uur
Prijzen : €29 - € 47,50 (inclusief administratiekosten)
Kaartverkoop : alleen via Ticketmaster. Koop geen (te dure) kaarten van andere aanbieders zoals Topticketshop en pas op met kopen via Marktplaats: de kans bestaat dat deze niet geldig zijn.
Veelgestelde vragen
Ik heb een vraag over de kaartverkoop
Vragen over de kaartverkoop kun je het beste stellen aan Ticketmaster, telefonisch of via de website.
Ik heb kaarten voor 17.00 uur maar ik wil liever om 13.30 uur komen, kan ik de kaarten omruilen?
Omruilen kan helaas niet. Vragen over de kaartverkoop kun je het beste stellen aan Ticketmaster, telefonisch of via de website.
Is er een minimumleeftijd voor het concert?
Wij raden 5 jaar aan als minimumleeftijd.
Ik zie dat er al veel kaarten verkocht zijn, hoe kan dat?
Onze nieuwbriefleden en de familie van de kinderen krijgen bij de kaartverkoop voorrang. We zorgen ervoor dat er altijd nog veel mooie plekken beschikbaar zijn.
Moeten volwassenen/kleine kinderen ook een kaartje kopen?
Ja, iedereen die naar binnen wil, koopt een kaartje.
Is er ook een Kerstvakantieconcert?
Nee, we organiseren in de kerstvakantie van 21-12-2019 t/m 5-01-2020 geen Kerstvakantieconcert.
Hoe lang duurt de show?
Ongeveer anderhalf uur. Er is geen pauze. Tijdens de show in- of uitlopen is mogelijk.
Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?
Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten.
Word ik gefilmd of gefotografeerd?
Ja, tijdens de Grote Show worden opnames gemaakt voor tv en internet. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig. Deze foto's vind je na het event op Facebook en op onze website. Door uw aanwezigheid gaat u akkoord met het gebruik van deze opnames.
Wanneer komt De Grote Show op tv?
Op zaterdagavond 9 november om 19.25 uur bij Zapp op NPO 3.
Is er merchandise verkrijgbaar?
Ja! Je kunt onze cd's, t-shirts, armbandjes, posters en meer aanschaffen bij de merchandise-shop in het theater. Je kunt hier contant betalen of pinnen. De meeste artikelen zijn ook online verkrijgbaar .
Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Wij hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Kijk even of je vraag wordt beantwoord op de website van Rotterdam Ahoy of Ticketmaster. Je kunt ons altijd een berichtje sturen via ons contactformulier .


Disclaimer
Kinderen voor Kinderen 40 - De Grote Show is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging BNNVARA. De Omroepvereniging BNNVARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging BNNVARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNNVARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft BNNVARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van BNNVARA, telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!