Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa’s biertest: welke 0.0 scoort en smaakt het best?

22-07-2023

Het is zomer en weinig is zo lekker als een lekker koud pilsje op het balkon, in de tuin of op een terras. Maar als je nog naar huis moet rijden is dat geen optie. Gelukkig is er steeds meer 0.0 bier en alcoholarm bier op de markt dat ook steeds beter smaakt.

Tijd voor een nieuwe 0.0 test, waarin we drie premium merken (Heineken 0.0, Grolsch 0.0 en Bavaria 0.0) vergelijken met drie budget biertjes (Brouwers 0.0, Kordaat 0.0 en Schultenbräu 0.0). Welke smaakt het lekkerst?

Lees hier meer info en de volledige uitslag.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties

Peterspoint
Peterspoint23 jul. 2023 - 23:05

Zuur of zoet is een smaak verschil. Misschien je moeten testen welke het meest op zijn alcohol variant lijkt. Dan kan je beter bepalen wat je een lekker biertje vindt. Dan vind ik Heineken 0.0 het beste lijken... Volgens mijn eigen test ..

Marcel Vis
Marcel Vis22 jul. 2023 - 20:07

Allemaal blikbier en wederom aangetoond dat Nederlands alcoholvrij waardeloos is. Behalve de La Trappe Nillis dan wel te verstaan, die is geweldig maar zat er natuurlijk niet bij. Heineken is niet te drinken als je dit geproefd hebt , of De Afligem en de Leffe blond en bruin. Ook de Warsteiner steek ver boven het Nederlandse uit,