Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Het consumentenplatform van BNNVARA

#IkRedHetNietMeer: Wil jij jouw verhaal delen? Of wil je graag hulp bieden?
Kassa

#IkRedHetNietMeer: Hoe reageert de politiek?

19-09-2022

De actie #IkRedHetNietMeer leidde tot veel, soms schrijnende reacties, van mensen die in de problemen zijn gekomen door de onbetaalbare energie en peperdure boodschappen. Kassa bundelde 500 van die verhalen in het “Ik Red Het Niet Meer" boek. De bundeling staat symbool staat voor alle huishoudens die in de problemen zitten.

Om te laten zien dat de nood aan de man ging Amber met het boekwerk naar Den Haag gegaan om het aan alle politieke partijen te geven én aan leden van het kabinet, inclusief premier Rutte.

Lees hier meer.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

aad piraat
aad piraat20 sep. 2022 - 10:56

En Rutte wijst schaamteloos Oekraïne aan als grootste oorzaak om de aandacht van zijn eigen rol en die van zijn partij in volle verantwoordelijkheid af te wenden. Het door hun gevoerde beleid van tot op het bod uitmelken van de bevolking middels de door hen te overvloedig ingevoerde marktwerking om tot een "evenwichtiger" samenleving te komen duwt hij maar al te graag naar de achtergrond. Hem aanspreken op het totaal mislukken van zijn eigen uitgevonden term "evenwichtig" doet tot nu toe niemand.