Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Koning NONO – Kassa ft. Rida Deraoui

25-04-2022

Nu de reclameregels voor online gokken worden aangescherpt, lijken de tv-spotjes voor online gokken die je om de oren vliegen lijken binnenkort misschien wel verleden tijd. Maar gokbedrijven hebben zich ondertussen massaal op een andere lucratieve plek gericht die als uithangbord voor hun diensten kan dienen: het voetbalveld.

 

Inmiddels worden nagenoeg alle voetbalclubs in de Eredivisie gesponsord door aanbieders van risicovolle kansspelen. Dat lijkt op het eerste gezicht misschien onschuldig, maar is dat het ook?

 

De volledige bevindingen kun je in deze dossiertekst lezen, en kort na afloop van de uitzending van 25 april is ook de reportage over dit onderwerp daar terug te zien, maar we lichten vast een tipje van de sluier op: geheel zonder risico is online gokken niet. Het verheerlijken van online gokken is niet tof, je geld ervaan verkwisten net zo min. Koning NONO vertelt je wél het eerlijke verhaal.

 

(Tekst en muziek: Tastic)

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.