Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Kassa zie je weer live op maandag 22 augustus, om 20.30 uur op NPO1!

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en actuele artikelen. Bekijk de Kassa-uitzending online!
Kassa

De slinkse verleidingen bij online gokken

22-01-2022

De reclames vliegen je om de oren en online gokken is enorm populair. Steeds meer mensen trekken aan de fruitautomaat of spelen blackjack vanuit hun luie stoel. Voor sommigen lijkt het een onschuldig spelletje, maar er worden allerlei trucs uit de kast gehaald door gokwebsites om jou aan het gokken te krijgen én te houden.

Lees hier meer informatie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

rasputin
rasputin30 mrt. 2022 - 12:40

En word de oorlog in Ukraine gefinancierd door omzet die gemaakt word in de gokwereld in Nederland. Een deel van de aanbieders en content makers van kansspelen, hebben banden met de oa de Oostenrijkse organisatie Novomatic, of andere gelieerde bedrijven waar Johann Graff aan het hoofd staat. Deze heeft ook weer organisaties die actief zijn in Rusland, en is er blijkbaar een vriendschap tussen Johann Graff en Vladimir Putin ? en dit geeft je te denken? Hierdoor vraag je je toch af sponsort de gokwereld de oorlog van Rusland tegen Ukraine ? Waarschijnlijk niet op zo'n hoog niveau als de olie-industrie, dus laten we ons hier maar niet al te druk om maken.

Silliejeanie
Silliejeanie21 feb. 2022 - 10:18

Uitlokking door hoopvolle zoetzappige reclames van Casino Batavia naar Bataviastad om gezellig te winkelen voor de winnaars tot klininieken voor de verliezers...

Wilma-60
Wilma-6023 jan. 2022 - 9:09

Ja, de regering krijgt zo veel geld binnen en of de mensen er nu verslaafd aan raken, vinden ze niet zo erg . Voor dien moesten de mensen ergens naar toe om te gokken en nu kan het on-line , zo hebben ze alles onder controle !!!!