Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Update: vakantieparken en torenhoge gasprijzen

09-10-2021

De gasprijs is enorm aan het stijgen. Dat heeft grote gevolgen voor de energierekening. Die kan voor sommige huishoudens meer dan 1.000 euro per jaar hoger uitvallen. De politiek is aan zet en aanstaande dinsdag bespreekt het kabinet of en hoe zij kunnen ingrijpen. Maar we begrijpen dat er grote zorgen zijn. Daarom zijn we benieuwd naar jouw woonsituatie, je energierekening en de zorgen die je erover hebt. Kassa brengt de problemen in kaart: doe mee aan onze Energiepeiling.

Geen rechten op vakantieparken

Twee weken geleden lieten we zien dat je als bezitter van een caravan of chalet op een vakantiepark geen enkel recht hebt. Al sta je tientallen jaren op een vakantiepark, toch kun je gesommeerd worden om binnen drie maanden te vertrekken omdat er peperdure villa’s moeten komen.  Dit overkwam de recreanten van caravanpark Nieuw-Loosdrecht. Helaas zijn er in Nederland meer mensen die een recreatiewoning hebben op een park en die de dupe zijn van projectontwikkelaars die poen plaatsen boven fatsoen. Als je hier ook mee te maken hebt, mail dan naar kassa@bnnvara.nl.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.