Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Welke supermarkt is het goedkoopst?

11-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
207 keer bekeken
  •  
Boodschappen, supermarkt 930x520
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de warmtepomp. Als je van het gas af wil is de warmtepomp een goed alternatief, maar niet iedereen is daar blij mee. Verder hebben we het over de oogmeting bij Eyelove. Is die wel nauwkeurig? En welke supermarkt is het goedkoopst? We doen weer de boodschappentest én we maken de top 5 bekend voor de Schijtlijster Trofee!
Warmtepomp zorgt voor geluidsoverlast
De komende jaren moeten wij met z’n allen gasloos gaan leven. Een alternatief voor de cv-ketel is de warmtepomp. Dit apparaat heeft alleen een nadeel: het maakt geluid. En daar kun je flink overlast van ervaren.
Oogmeting Eyelove toch niet zo scherp 
Met René Froger als boegbeeld biedt Eyelove multifocale brillen aan inclusief oogmeting. Je zou dan denken dat de sterkte voor veraf én voor dichtbij nauwkeurig wordt opgemeten. Maar de praktijk is anders…   
Welke supermarkt is het goedkoopst?
We hebben weer boodschappen gedaan bij verschillende supermarkten! We vergeleken prijzen van meer dan 20 producten. Welke supermarkt komt als goedkoopst uit de bus en welke is het duurst?
Top 5 Schijtlijster Trofee
In het seizoen 2017/2018 konden bezoekers en kijkers van Kassa op verschillende bedrijven stemmen. Bedrijven die niet op camera wilden reageren of naar de studio wilden komen. We hebben een top 5 die we morgen bekendmaken en waar jij weer op kunt stemmen!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (8)

sieke
sieke13 mei 2018 - 11:19

Waarom wordt Nettorama  er niet bij betrokken, voor mij goedkoper als Jumbo en de rest ,dat al jaren.

curacao
curacao12 mei 2018 - 14:36

Hoogvliet

janenan
janenan11 mei 2018 - 20:25

Jumbo zegt het goedkoopste te zijn, maar ik heb mijn twijfels. Door de goede bonusacties van AH (1 + 1 gratis of 1 en de 2e met een flinke korting) denk ik dat AH vaak goedkoper is.

tenormin
tenormin11 mei 2018 - 19:48

AH zal wel weer als duurste eruit komen maar als men door de knieën gaat zogezegd "laag bij de grond" kan men ook hartstikke voordelig winkelen. En ik hou nu eenmaal niet van de Aldi (geen Lidl hier).

kerstdag
kerstdag11 mei 2018 - 15:27

Hoop dat jullie deze keer eens een test doen met a merk artikelen en niet met eigen merk. Dit geeft een onjuist beeld en is waardeloos.

kerstdag
kerstdag11 mei 2018 - 15:25

Hoop dat jullie deze keer eens een test doen met a merk artikelen en met met eigen merk. Dit geeft een onjuist beeld en is waardeloos.

jhogaarts
jhogaarts11 mei 2018 - 13:26

ja en je zult een vergunning moeten aanvragen voor het onttrekken van warmwater uit de bodem met nog andere 26 appartement bewoners. Neem wel een split airco en een heet water boiler?.

1 Reactie
harmsen
harmsen11 mei 2018 - 17:28

Wek de stroom dan wel op met zonnepanelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!