Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Welke supermarkt is het goedkoopst?

11 mei 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Boodschappen, supermarkt 930x520
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de warmtepomp. Als je van het gas af wil is de warmtepomp een goed alternatief, maar niet iedereen is daar blij mee. Verder hebben we het over de oogmeting bij Eyelove. Is die wel nauwkeurig? En welke supermarkt is het goedkoopst? We doen weer de boodschappentest én we maken de top 5 bekend voor de Schijtlijster Trofee!
Warmtepomp zorgt voor geluidsoverlast
De komende jaren moeten wij met z’n allen gasloos gaan leven. Een alternatief voor de cv-ketel is de warmtepomp. Dit apparaat heeft alleen een nadeel: het maakt geluid. En daar kun je flink overlast van ervaren.
Oogmeting Eyelove toch niet zo scherp 
Met René Froger als boegbeeld biedt Eyelove multifocale brillen aan inclusief oogmeting. Je zou dan denken dat de sterkte voor veraf én voor dichtbij nauwkeurig wordt opgemeten. Maar de praktijk is anders…   
Welke supermarkt is het goedkoopst?
We hebben weer boodschappen gedaan bij verschillende supermarkten! We vergeleken prijzen van meer dan 20 producten. Welke supermarkt komt als goedkoopst uit de bus en welke is het duurst?
Top 5 Schijtlijster Trofee
In het seizoen 2017/2018 konden bezoekers en kijkers van Kassa op verschillende bedrijven stemmen. Bedrijven die niet op camera wilden reageren of naar de studio wilden komen. We hebben een top 5 die we morgen bekendmaken en waar jij weer op kunt stemmen!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

, , , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!