Kassa

Zaterdag in Kassa: Vliegmaatschappijen blijven compensatie bij vertraging weigeren

30-03-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
49.jpg
Vliegmaatschappijen doen er alles aan om maar geen compensatie bij vertraging te hoeven betalen. Gedupeerde reizigers ondervinden veel hinder om de compensatie te krijgen waar ze recht op hebben. Ook bespreken we gif in onkruidbestrijders. Waarom zijn er nog zoveel schadelijke middelen te koop?
Zaterdag in Kassa: Vliegmaatschappijen blijven compensatie bij vertraging weigeren
Kassa heeft de afgelopen zes jaar aandacht besteed aan de problemen die gedupeerde reizigers ondervinden bij het krijgen van compensatie voor hun vertraagde vlucht. Volgens Europese regelgeving heb je onder bepaalde omstandigheden bij een vertraging langer dan drie uur recht op een financiële vergoeding. De luchtvaartmaatschappijen doen er alles aan om maar niet te hoeven betalen. Voor het eerst geeft een luchtvaartmaatschappij, Transavia, een reactie in Kassa.
Veel gif in onkruidbestrijders
Iedereen kent ze wel, middelen om onkruid in je tuin te bestrijden. Tuincentra verkopen dit soort giftige middelen volop. RoundUp is zo'n bestrijdingsmiddel en daarin zit de werkzame stof glyfosaat. Dit gif dringt door tot een meter in de bodem. Hierdoor ontstaat er kans op uitspoeling naar het oppervlaktewater. Ook leidt RoundUp tot sterfte van kikkers en is het extreem giftig voor andere amfibieën. Waarom is er nog steeds geen verbod op dit bestrijdingsmiddel?
Kassa is zaterdag om
18.55 op de buis, op
Nederland 1
Praat mee via Twitter
Meetwitteren over vertraging in de luchtvaart? Probeert u ook al tijden uw geld terug te krijgen? Stuur ons via Twitter uw vragen, opmerkingen, klachten en tips! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet of klik
hier  om gezellig mee te discussiëren! Zaterdag niet in de buurt van de televisie? Geen nood! U kunt via deze
pagina de uitzending ook live bekijken.
Kom naar Kassa!
Kom naar een uitzending van Kassa en beleef een unieke avond live televisie! Krijg soep en broodje vooraf. Geniet van een swingend voorprogramma en presenteer het programma vanaf de stoel van Brecht. Wij laten zien hoe Kassa achter de schermen wordt gemaakt.
Aanmelden is gratis en kan voor elke zaterdag tot en met 26 mei 2012!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!