Kassa

Zaterdag in Kassa: Sterretje in uw voorruit? Lekker laten zitten!

14-10-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
sterretje360210_01.jpg
Heeft u een sterretje in uw voorruit? Staat u op het punt om deze te laten repareren? Laat hem lekker zitten! Kassa testte een auto in de vriezer en het sterretje scheurde niet uit. Kassa duikt ook in de wereld van mobiel betalen. Is dat wel veilig? Kassa denkt van niet en laat zien wat de risico's zijn.
Zaterdag in Kassa: Sterretje in uw voorruit? Lekker laten zitten!
De spotjes van bedrijven zoals Carglass en Autotaalglas vliegen ons om de oren. Consumenten worden er toe aangezet om een sterretje meteen te laten repareren. Maakt Carglass ons bang? Carglass laat ook zien dat een sterretje bij plotselinge temperatuursverschillen zomaar een grote barst kan worden. Kassa nam een auto mee in de vriezer om te kijken of zo'n sterretje inderdaad verder zou scheuren bij enorme temperatuursverschillen. Dat blijkt helemaal niet zo te zijn! De hedendaagse autoruit scheurt niet zo snel en voor de APK mag er zelfs een barst in de autoruit zitten. Zolang deze barst maar niet in het gezichtsveld zit. In de studio is Carglass aanwezig om tekst en uitleg te geven.
Mobiel betalen: geen contant geld meer nodig!
Betalen met een mobiele telefoon komt eraan! Dit jaar nog zullen diverse bedrijven diensten op de markt brengen waarmee de gsm als betaalmiddel kan fungeren. Google kondigde eerder dit jaar al een mobiele betaaldienst aan. Volgend jaar zullen diverse telecommaatschappijen en banken met eenzelfde systeem komen waarmee via de mobiele telefoon betaald kan worden. Is dat betalen per mobiele telefoon wel veilig? Hoe werkt het precies? Wat kan de consument er precies mee? Kassa zet de risico's van de mobiele portemonnee op een rijtje. In de studio is internetexpert Danny Meki?. Hij geeft tips aan consumenten zodat ze veilig mobiel kunnen betalen.
Kassa is morgen om
18.55 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter
Meetwitteren over de veiligheid van mobiel betalen en sterretjes in uw voorruit? Laat ons via Twitter weten wat uw ervaringen zijn met het repareren van sterretjes en mobiel betalen. Vind u het veilig? Gebruik
#Kassa of
#KassaTV  in uw tweet of klik
hier  om mee te discussiëren! Zaterdag niet in de buurt van de televisie? Geen nood! U kunt via deze
pagina de uitzending ook live bekijken. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!