Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Minister Hugo de Jonge over ambitieus actieplan #RegelHet

7 feb 2020
  •  
leestijd 2 minuten
#regelhet 1127
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan Crédit Agricole. De bank wil haar Nederlandse klanten vergoeden voor de torenhoge rentes die ze betaalden op doorlopen kredieten. Al sinds 2016 heeft Kassa aandacht voor de torenhoge rentes van Crédit Agricole. Verder praten we met minister Hugo de Jonge door over Kassa’s actie #RegelHet. De minister heeft namelijk een ambitieus actieplan opgesteld.
Minister Hugo de Jonge over ambitieus actieplan #RegelHet
Trending topic op Twitter, een actievideo die duizenden keren gedeeld is én een minister die eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Dit was het resultaat van de uitzending die Kassa vier maanden geleden maakte. Die uitzending stond volledig in het teken van de bureaucratie in de hulpmiddelenzorg. Al jarenlang hebben (tien)duizenden mensen die afhankelijk zijn van hulpmiddelen als een rolstoel, trap- of tillift hiermee te maken. Minister Hugo de Jonge heeft nu  een ambitieus actieplan en schuift bij ons aan tafel.
Te hoge rentes kosten Crédit Agricole tientallen miljoenen compensatie
Crédit Agricole wil haar Nederlandse klanten vergoeden voor te hoge rentes die ze betaalden op doorlopende kredieten. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2018 van de bank waarin Crédit Agricole vooruitloopt op een definitieve uitspraak van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Kassa heeft al sinds 2016 aandacht voor de torenhoge rentes van Crédit Agricole.
Praat, like, volg!
Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Wil je dit seizoen Kassa live meemaken? Bestel je tickets hier.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!