Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaakvoerder Pamperbox.be zit in Belgische cel

02-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Luiers
De 30-jarige zaakvoerder van de websites pamperbox.be en luierbox.be zit in de cel. De man bood via de sites jaarabonnementen aan voor maandelijkse leveringen van luiers tegen een voordelige prijs. Klanten plaatsten bestellingen, maar kregen die nooit geleverd. Eind vorige maand was het aantal klachten tegen het bedrijf gestegen tot meer dan 1.500.  Gedupeerden kunnen in een online klacht indienen.
Oplichting
De dertiger verschijnt morgen voor de rechter. Sinds het einde van 2016 liepen er honderden meldingen binnen van klanten die geen luierboxen ontvingen. Ook via consumentenorganisaties en verschillende mediakanalen werden klachten over het bedrijf vernomen. De man wordt o.m. verdacht van oplichting.
Uitzending Kassa
Kassa besteedde hier op zaterdag 28 januari 2017 aandacht aan. Ga hier naar het artikel . Je vindt daar o.a. informatie over wat je kunt doen als je gedupeerd bent. Bron HLN/Kassa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!