Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Waarschuwing voor webshop Sou-gabare

02-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sougabare malafide website
Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) van de politie waarschuwt voor de website www.sou-gabare.org, die naar alle waarschijnlijkheid met kwade bedoelingen online is gezet.
Uit controle van de website is gebleken dat we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen spreken over een malafide website.

Extreme en onlogische prijzen

Op de website wordt kleding tegen extreme en onlogische prijzen wordt aangeboden. Er zijn geen bedrijfsgegevens te achterhalen en het is enkel mogelijk om via een Contactformulier contact op te nemen met de verkoper achter de website. Daarnaast is de informatievoorziening (verzenden en retouren en privacyverklaring) op dezelfde manier opgebouwd als bij andere malafide websites.

Politie

De website www.sou-gabare.org staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.
Bron: Politie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!