Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

VVD wil betere omstandigheden ouderen

18-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ouderenzorg thuiszorg rolstoel 930 x 520
Minder migratie, meer veiligheid en betere omstandigheden voor ouderen. Daar gaat de VVD op hameren in het nieuwe verkiezingsprogramma, meldt BNR.
,,De problemen tijdens de vorige verkiezingen waren heel anders dan de problemen nu. We zijn voor dit verkiezingsprogramma het land ingegaan en hebben geluisterd naar de mensen. Toen zaten we in een financieel-economische crisis. Nu gaat het om de vrijheden van mensen en zorgen om migratie'', zegt Jan Anthonie Bruijn, die het conceptprogramma heeft opgesteld.
Het concept gaat over drie weken naar het partijbestuur. Op 7 oktober wordt het officieel gepresenteerd. De Kamerverkiezingen zijn op 15 maart 2017.
Bron: BNR/ANP

Meer over:

veiligheid, vvd, ouderen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

omehenk
omehenk15 sep. 2016 - 14:03

veel beloven en weinig geven als ze in de kamer zitten hebben ze alleen hun eigen vergoedingen intrssant

sjoerd65
sjoerd6527 aug. 2016 - 10:50

Na jarenlang de ouderen te hebben behandeld als "oud vuil" is men nu ineens voornemens iets positiefs te gaan doen? En dat heeft natuurlijk helemaal niets met de aankomende verkiezingen te maken. Natuurlijk niet.... Van elke twee woorden die dit kabinet naar buiten brengt zijn er drie gelogen! Trap er niet in. 16 maart 2017 is men al deze mooie beloften alweer vergeten!

srkooy
srkooy24 aug. 2016 - 14:27

Is totale verkiezingsretoriek ! Leugenaars, bedriegers zijn het. Zowel die van de VVD als de PvdA.  Eigen risico zorg, eigen bijdarge vervoerskosten ziekenhuis, korting pensioen, duurdere levensmiddelen, de ene verhoging na de andere. En dan heb ik nog het geluk dat mijn huis kort geleden is afbetaald. Anders had ik bij de gemeente moeten aankloppen. Volgend jaar zullen beide merken op wie ik stem !!

phpieterse
phpieterse24 aug. 2016 - 12:01

Hoor het Rutte nog zeggen9laatste verkiezingen) :"iedereen krijgt van mij €1000 erbij"!Mensen, trap er niet in, is verkiezingspraat. Weet niet wat jullie doen, maar ik stem SP!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!