Kassa

Vertraging tienduizenden pakketjes na overval op Bol.com

20-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
pakket bezorging distributiecentrum 1127
De bezorging van tienduizenden pakketjes die zijn besteld bij Bol.com loopt vertraging op als gevolg van de gewapende overval op het distributiecentrum van het bedrijf. Een woordvoerder van Bol.com zegt dat alle consumenten die een pakket verwachten op de hoogte zijn gesteld en dat de onderneming bezig is de achterstand in te halen. 
Het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk werd zondag overvallen. Volgens de politie is de gewapende overval vermoedelijk door meerdere daders uitgevoerd. Om 9:00 uur kwamen de overvallers het pand binnen en bedreigden twee beveiligingsmedewerkers. De daders zijn geruime tijd binnen geweest. De bedreigde medewerkers sloegen rond 14:50 alarm. De politie heeft nog niks bekendgemaakt over de buit.

Onduidelijk hoe lang het duurt

De woordvoerder van Bol.com kan niet exact aangeven hoelang het duurt tot de achterstand van te bezorgen pakketten is weggewerkt, want het onderzoek van de politie loopt nog. Consumenten en bedrijven die op een bestelling wachten zijn door Bol.com gemaild en kregen uitleg over wat de oorzaak van de vertraging is. 
De helft van de klanten die maandag een pakket verwachten, ondervindt geen gevolgen van de overal en ontvangen hun pakket op tijd. Volgens de woordvoerder komt meer dan de helft van de bestellingen niet uit hun warehouse, maar worden deze direct door ondernemers naar de klant gestuurd. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!