Kassa

Vanavond in Kassa: Pannenkoekenmix-test en energiebesparingstips

08-10-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1331111_38000921_01.jpg
Vanavond in Kassa weer een test. Vijf deskundigen hebben getest welke pannenkoekenmix uit een schudfles het best is. Ook besteedt Kassa aandacht aan de 10:10 Energy Challenge. Centraal tijdens deze actie staat de vraag welk huishoudelijk apparaat u uitdoet op 10 oktober 2011. In Kassa tips hoe u energie kunt besparen.
Vanavond in Kassa: 10:10 Energy Challenge
Tijdens de bewustwordingscampagne 10:10 op 10 oktober 2011 wordt gevraagd om mensen na te laten denken hoe zij energie kunnen besparen. Kassa ondersteunt het initiatief en peilde op de Kassa-website welk apparaat volgens u de meeste stroom verbruikt in uw huishouden. De resultaten uit de peiling worden besproken in de uitzending.
Op 10 oktober 2011 wordt iedereen opgeroepen om iets uit te doen. Op deze manier doen we gezamenlijk iets aan de uitstoot. Het doel van de actie is om mensen te laten nadenken welk apparaat ze gebruiken en waarom. In de uitzending laten we een aantal tips zien waarmee u de energierekening omlaag kunt brengen.
Pannenkoekenmixschudflestest
Kassa heeft weer een product getest. Ditmaal gaat het om pannenkoekenmix verpakt in een schudfles. Het concept is simpel. Door melk toe te voegen aan het beslag en de fles te schudden kun je op een makkelijke manier pannenkoekenbeslag maken. Wat is het beste merk en met welk merk krijgt u de lekkerste pannenkoek? Kijk vanavond naar de uitslag van de test, live in de studio!  Kassa is vanavond om
18.55 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter
Meetwitteren over energieverslindende apparaten en pannenkoekenmix? Laat ons via Twitter weten wat uw ervaringen met pannenkoekenmix in schudflessen zijn of welk apparaat u uitdoet op 10 oktober! Gebruik
#Kassa of
#WatDoeJijUit  in uw tweet of klik
hier  om mee te discussiëren! Vanavond niet in de buurt van de televisie? Geen nood! U kunt via deze
pagina de uitzending ook live bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!