Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Supermarkten blijven langer open

26-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
supermarkt schap 1127
Het is steeds vaker mogelijk om tot laat in de avond boodschappen te doen in de supermarkt, meldt De Telegraaf. De Albert Heijn verruimt de openingstijden de komende twee weken zodat klanten gespreid hun boodschappen kunnen doen. Alle filialen zijn dan open tot tien uur 's avonds. Sommige winkels tot twaalf uur.
Volgens Marit van Egmond, ceo van Albert Heijn, gaat het om ongeveer 250 winkels in drukke regio's. Ook gaat de AH ook op zondag bezorgen en tweede kerstdag. Van Egmond zegt ook dat ze consumenten oproepen houdbare producten en wijnen zo vroeg mogelijk in te slaan.
Ook supermarktketen Dirk van den Broek laat alle winkels van zeven uur 's ochtends tot tien uur 's avonds open. Topman Marcel Huizing zegt dat ze aan het onderzoeken zijn of ze nog langer open kunnen. "We zorgen met de huidige openingstijden voor meer spreiding. De tijden zijn gunstig en steeds meer klanten doen hun boodschappen ’s ochtend", aldus Huizing.
Bron: Telegraaf/ANP

Meer over:

corona, supermarkt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!