Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Storing bij internetbankieren ING

25-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo_ING_22.jpg
ING kampte dinsdag opnieuw met een storing bij het internetbankieren. Ook mobiel bankieren en betalen via iDeal was niet mogelijk. De storing begon rond half elf in de ochtend. Om vier uur in de middag was het euvel opgelost, aldus de bank.
Oorzaak
De oorzaak van de storing is nog niet bekend. Een woordvoerder van ING sprak van een ,,losstaand technisch incident''. De bank gaat ,,evalueren'' wat er precies aan de hand is geweest en of er mogelijk verband is met eerdere storingen. ,,Dit is natuurlijk heel vervelend voor onze klanten, daarom gaan we dit goed uitzoeken'', aldus de woordvoerder.
Eerdere storingen
De bank wordt al maanden veelvuldig geteisterd door technische storingen. Daardoor was het voor klanten niet mogelijk om te internetbankieren via de site of ze hadden problemen met iDeal-betalingen. Op Twitter wordt dan ook veel geklaagd over de problemen met het betaalverkeer.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!