Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Schatzoeken naar gratis bitcoins in Amsterdam

13-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bitcoins 930x520
Amsterdam krijgt zaterdag 15 juli bezoek van de mysterieuze Bitcoin Man. Die plakt op 75 plaatsen in de stad stickers en posters waar mensen gratis bitcoins kunnen uploaden met hun smartphone.
Kopen met Ideal
Met de speurtocht naar de digitale schat wil BTC.com laten zien hoe gemakkelijk het tegenwoordig is om bitcoins te kopen, bijvoorbeeld via iDEAL, en ermee te betalen. In totaal wordt verspreid over de stad voor 2000 euro aan bitcoins verstopt, in bedragen variërend van 5 tot 500 euro.
Bitcoin wallet app
Het Chinese BTC.com nam vorig jaar de Amsterdamse startup Blocktrail over en heeft met de BTC.com Bitcoin Wallet app een eenvoudige app gelanceerd, die zowel op de smartphone als op de computer te gebruiken is als veilige portemonnee voor bitcoins. Gebruikers kunnen daarmee bitcoins kopen en ermee betalen bij alle winkels en bedrijven die de digitale munt accepteren. Binnenkort kunnen ze op hun wallet app met behulp van iDEAL via hun eigen bankrekening bitcoins kopen. ANP

Meer over:

bitcoin, ideal, koers, euro, wallet
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!