Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Samenwerking tussen Sunweb en Roompot

22 mei 2020
  •  
leestijd 1 minuten
huisje vakantie 1127
Reisorganisatie Sunweb en uitbater van vakantieparken Roompot gaan een samenwerking aan. Voortaan kunnen er via Sunweb ook vakantiehuisjes van Roompot worden geboekt in Nederland, België en Duitsland. 
Er werd al langer gewerkt aan een samenwerking, maar vanwege de coronacrisis is de krachtenbundeling versneld tot stand gebracht. Momenteel is dichter bij huis op vakantie gaan extra in trek. Roompot ziet de vraag naar vakantie in eigen land, België en Duitsland sterk toenemen sinds de coronamaatregelen door de Nederlandse overheid zijn versoepeld. Sunweb merkt die tendens ook bij zijn eigen reizigers op. 

Toekomst

De samenwerking wordt in de toekomst mogelijk verder uitgebreid. De topman van Sunweb laat weten dat et dit het begin van een langdurige en strategische samenwerking is. Roompot bereidt zich ook al voor op het moment dat vakantiegangers weer verder willen reizen, met het vliegtuig richting de zon of op wintersportvakantie. Nauwe banden met Sunweb kunnen daarbij goed van pas komen. ANP

Meer over:

vakantie, sunweb, roompot

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!