Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Roompot stelt opening 3.500 kampeerplekken uit

25-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930 x 520 camping kamperen
Roompot houdt tot 1 juni 3.500 kampeerplekken in Nederland gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus. De plekken hadden op 27 maart open moeten gaan. Het bedrijf stelt verder ook maatregelen in om het nemen van 1,5 meter afstand tussen mensen makkelijker te maken.

Maximum aantal gasten op park

De keten van vakantieparken gaat een maximum stellen aan het aantal gasten per vakantiepark. Ook zorgt Roompot ervoor dat er geen huisjes naast elkaar worden verhuurd, tenzij die vrijstaand zijn. Dat houdt bij geschakelde vakantiehuisjes in dat de aangrenzende huisjes niet worden verhuurd. Ook blijven faciliteiten waar iedereen in een vakantiepark gebruik van maakt dicht. Het gaat om met name kindervermaak, animatie, horeca en wellness.

Waardebon voor afzegging

Roompot gaat gasten en mensen die hebben geboekt informeren over de maatregelen en de noodzaak tot het houden van 1,5 meter afstand van elkaar. Gasten die door Roompot worden afgezegd, ontvangen een waardebon voor een later verblijf. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!