Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Kassa zie je weer live op maandag 22 augustus, om 20.30 uur op NPO1!

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en actuele artikelen. Bekijk de Kassa-uitzending online!
Kassa

Problemen bij NLZIET opgelost, klanten krijgen compensatie

04-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
277 keer bekeken
  •  
streamen laptop kijken online 1127

Door een storing bij NLZIET konden sommige klanten enige tijd geen uitzendingen van regionale oproepen bekijken, schrijft NU.nl. De problemen zijn inmiddels verholpen, en klanten komen in aanmerking voor compensatie.

Sinds afgelopen woensdagmiddag kampte NLZIET met een grote storing. Op donderdag waren de grootste problemen al wel verholpen door een grote reset van de streamingsdienst. De problemen zijn inmiddels verholpen. 

Volgens NLZIET kwamen de problemen voort uit een defect bij leveranciers. 

Update: in een eerdere versie van dit artikel stond dat de problemen nog steeds niet verholpen waren. Deze informatie bleek onjuist, het bericht is om deze reden aangepast.

Compensatie

Het streamingplatform gaat klanten compenseren voor de storing. Abonnees krijgen een week lang gratis NLZIET aangeboden.

Via NLZIET kunnen kijkers uitzendingen kijken van Nederlandse omroepen als: de Nederlandse Publieke Omroep, Talpa TV, RTL Nederland en de Regionale Publieke Omroepen.

Bron: NU.nl/ANP

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar