Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

PostNL verwacht drukte feestdagen aan te kunnen

08-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
235 keer bekeken
  •  
postpakketje retourzending verpakking 1127

Pakketbezorger PostNL verwacht de drukte rondom de feestdagen goed aan te kunnen. De komende tijd staan dagen als Black Friday voor de deur waarbij fors meer pakketten bezorgd moeten worden. Volgens het bedrijf zal de komende tijd dagelijks het dubbele aantal pakketten bezorgd moeten worden. 

Door de verwachte drukte heeft het bedrijf de capaciteit opgeschaald om zo te kunnen voldoen aan de stroom van bestellingen. De piekdrukte ligt volgens de pakketbezorger op vrijdag 26 november en maandag 29 november. Op die dagen vallen Black Friday en Cyber Monday. Beide zijn Amerikaanse fenomenen die zijn overgewaaid naar Nederland. Op de dagen wordt ook volop ingekocht voor Sinterklaas. 

Niet alle pakketten op tijd bezorgd

PostNL merkt op dat door de wereldwijde logistieke problemen niet elk pakket op tijd kan worden bezorgd. De pakketdienst roept webshops dan ook op om consumenten eerlijk te informeren. Consumenten kunnen zelf ook ervoor zorgen dat de Sinterklaascadeaus bijtijds binnen zijn door ze op tijd te bestellen. 

Desondanks benadrukt PostNL-topvrouw Herna Verhagen dat het grootste gedeelte van de pakketten geen leveringsproblemen hebben. ANP

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!