Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

PostNL gaat verse waar bezorgen

24-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Als het aan PostNL ligt, wordt december ook de maand van de foodbox. Het bedrijf wil zich meer gaan toeleggen op de bezorging van verse etenswaren en kruideniersgoederen, gewoon tussen de pakjes met elektronica, boeken, kleding en speelgoed. Daarvoor is samen met Wageningen Universiteit een koelbox voor vers- en diepvriesproducten ontwikkeld.
Inspelen op trend
''Je ziet dat de laatste jaar de trend in gang is gezet in het bezorgen van boodschappen. Daar willen wij ook op inspelen, zowel voor verse producten als voor kruidenierswaren. Daarom hebben we een zogeheten foodbox laten ontwikkelen om die producten tussen de reguliere pakketbestellingen te kunnen meenemen'', licht Gerrit Mastenbroek, directeur PostNL Pakketten & Logistiek Benelux toe.
19 uur koel bewaren
In de foodbox kunnen gekoelde levensmiddelen 19 uur koel worden gehouden en diepvriesproducten 10 tot 12 uur. PostNL bezorgt al verse waren voor het Vershuys, Hoogvliet, en verseoogstbox.nl, maar wil dat nu verder gaan uitbreiden. Mastenbroek ziet vooral kansen in het bezorgen van maaltijdboxen.

Meer over:

postnl, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!