Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Zaterdag om 19.05 uur op

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

PostNL blijft doorgaan met pakket- en postbezorging

16 mrt 2020
  •  
leestijd 1 minuten
930x520_postnlpakket
PostNL blijft doorgaan met de bezorging van post en pakketten. Wel treft het postbedrijf een aantal maatregelen om werknemers te beschermen. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen draagt volgens PostNL bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer.
Topvrouw Herna Verhagen van PostNL zegt dat het bedrijf er alles aan doet om de universele postdienst en de bezorging van pakketten en andere zendingen op verantwoorde wijze voort te kunnen zetten. Het postbedrijf volgt de richtlijnen van de overheid en houdt contact met de autoriteiten om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Maatregelen

Consumenten hoeven voorlopig niet meer op een scanner te tekenen voor ontvangst van een pakket of een aangetekende verzending. In plaats van een handtekening noteert de bezorger de laatste drie tekens van het nummer van paspoort of rijbewijs na ontvangst. Verder wordt gewerkt aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor postbezorgers, zodat ook postbezorgers jonge kinderen thuis kunnen opvangen, aldus PostNL.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!