Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Poptempel Paradiso te huur op Airbnb

5 jul 2016
  •  
leestijd 1 minuten
concert-930x520
Een nachtje doorbrengen in Paradiso, het kan deze zomer. De Amsterdamse poptempel heeft zich aangeboden op verhuurderswebsite Airbnb. Voor 100 euro kunnen twee personen heel Paradiso een dag en nacht huren.
3 data
De hoofdzaal wordt op 31 juli en op 10 en 15 augustus omgetoverd tot de ,,master bedroom'', zei Jurry Oortwijn van Paradiso dinsdag. Het idee voor de verhuur ontstond tijdens een brainstormsessie over het 50-jarig bestaan, in 2018. Omdat er deze zomer nog een paar data waren waarop geen optredens gepland staan, werd besloten de actie dit jaar al te houden.
Alle faciliteiten
Bezoekers kunnen van vrijwel alle faciliteiten gebruikmaken. ,,Op de benedenverdieping heb je een ruime keuze aan toiletten. Zowel urinoirs als comfortabel zittende wc-potten. Op de eerste verdieping en heb je beschikking over 200 kluisjes'', staat in de advertentie.
Géén feestje
Geïnteresseerden moeten een motivatiebrief schrijven, waar Paradiso dan de leukste inzendingen uitkiest. Een feestje geven tijdens het verblijf is niet toegestaan. ANP

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!