Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Passagiers Paramaribo drie dagen vertraagd

01-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vliegveld vliegtuig 930x520
Een technisch mankement aan een vliegtuig van Surinam Airways heeft honderden reizigers drie dagen vertraging opgeleverd. Een vlucht van Paramaribo naar Amsterdam en een vlucht van Schiphol naar Paramaribo gingen afgelopen vrijdag niet door, omdat de Airbus A340 die de passagiers had moeten vervoeren eerst moest worden gerepareerd. Het lukte de luchtvaartmaatschappij niet een vervangend toestel te regelen.
,,Grote delen van de wereld zitten op dit moment midden in het vakantieseizoen'', legde Surinam Airways uit in een excuusbericht op Facebook aan de gedupeerde reizigers. Het defect is inmiddels verholpen. Maandagavond (lokale tijd) konden de passagiers in Paramaribo eindelijk op het vliegtuig stappen. De Airbus landt dinsdag tegen het middaguur op Schiphol. De mensen die van hier naar Suriname wilden, zijn daar maandagavond aangekomen.
Een woordvoerder van Surinam Airways wist niet exact om hoeveel mensen het ging. Hij wees erop dat reizigers een schadeclaim kunnen indienen bij de luchtvaartmaatschappij. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!