Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Wij willen jouw kapotte apparaten graag gratis repareren!

03-10-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9686 keer bekeken
  •  
oproep_testcase_20221003

Voor een nieuw BNNVARA-programma zijn we op zoek naar kapotte apparaten. Doet jouw stofzuiger het niet meer? Is de blender of de bladblazer stuk? Doet je wasmachine niet meer wat 'ie moet doen? Laat het ons weten: we willen het graag gratis repareren.

Wij zoeken dus naar eigenaren van kapotte apparaten. Gooi je kapotte spullen dus niet weg, maar laat ze door ons repareren. Heb jij een apparaat in huis waarvan je denkt "Ja, als ik dat ding weer aan de praat krijg, dát zou toch leuk zijn"?

Nou, wie weet! Voor een nieuw programma starten wij namelijk ons eigen Repair Café, waar allerlei spullen gerepareerd kunnen worden.

Doe je mee? Mail ons dan!

Voor deze rubriek zijn we naarstig op zoek: niet alleen naar kapotte spullen, maar ook naar de eigenaren van al die kapotte spullen. Liefst mensen die een leuk verhaal hebben bij hun kapotte apparaat, of mensen die er oprecht van balen dat het apparaat niet langer naar behoren functioneert.

Mail ons dan op testcase@bnnvara.nl met jouw verhaal, een beschrijving van het apparaat en natuurlijk je telefoonnummer!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!