Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Oproep: Kreeg jij niet de gehele reissom van jouw vlucht terug?

25 aug 2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vliegen vliegtuig vlucht missen 1127
De afgelopen maanden zijn door het coronavirus tienduizenden vluchten geannuleerd. Daarom werden vouchers in het leven geroepen, maar niet iedereen wilde deze tegoedbon. Door tussenkomst van de Europese Unie werd geregeld dat mensen ook recht hebben op een terugbetaling van de gehele reissom. Maar keren vliegmaatschappijen die wel 100 procent uit? Neem contact met ons op als je niet de gehele reissom uitgekeerd hebt gekregen.

Mail kort jouw verhaal, inclusief naam en telefoonnummer, naar kassa@bnnvara.nl o.v.v. 'reissom vliegtickets'.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

Hans Gebuis
Hans Gebuis18 jan 2021 - 10:11

beste redactie Kassa,

in Januari 2020 bij Cheap Tickets 4 retourtickets (volwassenen)naar Malta geboekt. We zouden vliegen vanaf Eindhoven met Ryan Air. Begrijpelijk werd de reis geannuleerd vanwege Corona en kregen we een mail om vooral geen contact op te nemen en af te wachten...logisch en in vol vertouwen in afwachting.... maar na een paar maanden toch maar eens polshoogte nemen . Met Cheap Tickets omdat deze ook ons geld geiind heeft.......Hier werden we toch verwezen naar Ryan Air die dus eerst restitutie moet terugbetalen aan Cheap tickets...Meerdere malen geprobeerd bij Ryan Air via restitutie formulieren , bellen, mailen , met mijn rustige afwachtende houding naar frustratie oplopend......hoe nu?????