Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Boodschappendienst heeft geen tijd: wat nu? Kassa komt helpen!

05-01-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
333 keer bekeken
  •  
supermarkt winkelwagentje 1127

Heb je corona en zit je in thuisquarantaine? Of kun je uit angst voor besmetting of om een andere reden niet naar de supermarkt, bijvoorbeeld vanwege een zwakke gezondheid? En heeft de bezorgdienst van de supermarkt geen tijd om boodschappen voor jou te doen?

Dan komen we graag een keer boodschappen voor je doen! We brengen een leuke attentie mee. Reageer en mail naar kassa@bnnvara.nl onder vermelding van je telefoonnummer en misschien komen wij dan wel bij je langs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

Patricia Schouten
Patricia Schouten10 jan. 2021 - 22:55

Hallo, vanwege mijn gezondheid doe ik al vanaf maart de boodschappen online omdat ik niet naar de supermarkt mag/kan. Het ging van de zomer soms goed maar vind het de laatste tijd slecht. Je krijgt steeds meer producten die alleen verkrijgbaar zijn “in de winkel” maar ik bestel het niet voor niets. Je moet voor 70 euro bestellen en als ik de producten heb die ik nodig heb ( met af en toe is houdbaars om aan het bedrag te komen) maar dan is van hun kant heel erg veel producten ‘niet leverbaar’ en dan moet ik voor bijv 20 euro mijn mandje weer aanvullen en dan heb ik dus de producten die niet leverbaar zijn niet maar kom ook niet aan die 20 euro extra. Omdat zij hun de bevoorradingen niet op orde hebben moet ik meer bestellen dan ik nodig heb. Ik heb hier èèn keer over gebeld en dan zeggen ze dat dat in de winkel wel verkrijgbaar is, Maar ik bestel juist omdat ik niet naar de winkel kan en als ik dat dan zeg, zeggen ze doodleuk dat er altijd wel iemand in de buurt is die dat voor me kan halen maar dat heb ik gewoon niet. Met vriendelijke groet, patricia Pschouten71@gmail.com

marleenvanh
marleenvanh10 jan. 2021 - 12:06

Nou bij ons komt alleen de dorpssuper bezorgen, maar diens assortiment is te klein. De 'SERVICE hoog in het vaandel hebbenden' (Jumbo en AH) die op een kleine 15 km zitten VERDOMMEN het nog steeds om bij ons te bezorgen! Dat is dus een veel groter probleem voor een 78-jarige man en diens bijna 64-jarige vrouw met een 3-voudige enkelbreuk!!

miekemagielse
miekemagielse9 jan. 2021 - 18:46

Ik voel me hartstikke ziek en woon alleen, zou superblij zijn met wat gezonde kost, fruit dus. Is dat mogelijk?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!