Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

NS gaat door met spaarprogramma voor mijden spits

19-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
treincoupe930x520
Het spaarprogramma van de NS waarbij reizigers worden beloond als zij de spits mijden, krijgt een vervolg. Dat schrijft het AD woensdag. Vanaf woensdag kunnen treinreizigers op alle trajecten van en naar Utrecht Centraal punten sparen voor bijvoorbeeld gratis koffie of bioscoopkaartjes door minder volle treinen te nemen.
Overlast
Dankzij de proef wordt bijvoorbeeld ook de overlast van overvolle treinen beperkt. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het AD heeft opgevraagd over het spaarprogramma 'MyOV'.
Succesvolle proef
De NS startte de proef vorig jaar op al een aantal trajecten rond Utrecht. Sparen levert reizigers beloningen op in de vorm van gevulde koeken, bioscoopbezoek of tegoed bij Bol.com. Volgens NS reist 60 procent van de deelnemers in minder drukke treinen sinds ze deelnemen aan het spaarprogramma. ,,We zien dat deelnemers vaker een rustiger trein nemen sinds ze meedoen’’, meent een woordvoerder van NS.
Bron: AD
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!