Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Netflix verhoogt abonnementsprijzen

07-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1200 keer bekeken
  •  
Netflix televisie afstandsbediening

Nederlandse Netflix-abonnees gaan per direct meer betalen. Zo betalen abonnees met een Standaard-account 3 euro meer per maand en abonnees met Premium betalen 2 euro extra per maand. Het Basis-abonnement blijft gelijk. Dat meldt Netflix op hun site.

De abonnementen verschillen vooral in beeldkwaliteit. Een Standaard-abonnement heeft HD-kwaliteit terwijl Premium programma's in 4K geeft. Een Basis-abonnement heeft een minder hoge kwaliteit en kunnen meerdere mensen niet op één account. Dit kan wel bij Standaard en Premium.

Kosten

De totale kosten voor Basis-abonnees is 7,99 euro per maand, een Standaard-abonnement kost 13,99 euro en Premium wordt verhoogd tot 15,99 per maand.

De hogere prijzen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Het is de eerste keer in vier jaar tijd dat Netflix de prijzen verhoogt. Volgens Netflix weerspiegelen de tarieven "de investeringen in nieuwe tv-series en films en de verbetering aan ons product". ANP

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!