Kassa

Media Markt opent dit voorjaar internetwinkel

22-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
mediamarkt_01.jpg
Elektronicawinkel Media Markt opent dit voorjaar zijn Nederlandse internetwinkel. Bij opening zal nog niet het hele assortiment te koop zijn. De keten streeft ernaar het aanbod snel uit te breiden, aldus een woordvoerder van Metro, het Duitse moederconcern van Media Markt.
In eerste instantie ligt de nadruk op 'boxed entertainment', zoals films, software en consumentenelektronica. Mogelijk gaat Media Markt ook al meteen witgoed, zoals wasmachines, online aanbieden.
De webwinkel wordt een onderdeel van de website van Media Markt Nederland. Het logistiek concern Fiege neemt de distributie voor zijn rekening.
Het van oorsprong Duitse concern gebruikt Nederland samen met Oostenrijk als proeftuin voor de internetwinkel. De woordvoerder zei dat later dit jaar project wordt geëvalueerd, waarna ook in Duitsland een eerste stap met verkoop via internet zal worden gezet.
Media Markt is een van de bekendste elektronicaketens van Nederland. Het Duitse Metro zit ook achter de keten Saturn. In totaal zijn er in Nederland 32 vestigingen van Media Markt en Saturn.
ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!