Kassa

Maandag in Kassa: Alles over de torenhoge inflatie en de koopkrachtdaling

19-08-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4024 keer bekeken
  •  
kassa_uitz_20220822_afb

Maandag 22 augustus is Kassa weer live op televisie. In de uitzending hebben we het over de enorme gevolgen van de torenhoge inflatie en de koopkrachtdaling. Veel mensen komen financieel in de knel en kunnen steeds moeilijker rondkomen. Wat betekent deze koopkrachtdaling nu in de praktijk? En wat moet eraan gebeuren?

Wil jij maandag in de studio iets vertellen over jouw zorgen over de steeds hogere kosten voor levensonderhoud? Mail dan naar bnnvara@kassa.nl

Maar dat is niet alles, er staan nog wat onderwerpen voor je klaar.

Dropshipping

Ook kreeg Kassa veel klachten over een bepaalde webshop. Producten waren kwalitatief ondermaats, te duur en wat er niet duidelijk bij werd vermeld, is dat de retourzendingen naar een adres in China moesten. Klanten hadden niet door dat ze met een dropshipper in zee gingen. Waar moeten mensen op letten, waar moeten ze rekening mee houden en wat zijn hun rechten? Je ziet het in Kassa.

Rente-over-rente

Het Kifid oordeelde onlangs dat ABN AMRO klanten tóch moest compenseren voor te veel betaalde 'rente-over-rente', een onderwerp waar Kassa regelmatig aandacht aan heeft besteed. In de uitzending gaan we het hebben over wat dit voor klanten betekent.

Praat live mee tijdens de uitzending!

Praat tijdens de uitzending gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier gratis aan en je blijft op de hoogte!

En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.

Kassa is op maandag 22 augustus 2022 om 20.30 live te zien op NPO1. Mis het niet!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

22 aug. 2022 - 19:28

Deze reactie is verwijderd door de redactie.

werner v montfort
werner v montfort22 aug. 2022 - 19:11

ik ben inderdaad ook in de problemen door de hoge energielasten en de inflatie van de boodschappen ...... heb overigens veel meer klachten .... mijn telefoonnummer [verwijderd door redactie] ... wens ook U lezer/es betere dagen

 (Bewerkt door redactie)
Helen 66
Helen 6622 aug. 2022 - 11:26

Wie maakt zich in Nederland geen zorgen over de financiele situatie? Iedereen maakt zich zorgen. Behalve de Politici, die zichzelf 7% salarisverhoging hebben gegeven bovenop hun toch al riante inkomen Zij WEL, wij NIET. Zij DIT jaar en alles in 1 x, Wij pas in 2023 en dan in 3 stukjes verdeeld over 3 JAAR! Schande. Het zijn gewoon graaiende IK-verrijkers ipv Volksvertegenwoordigers.

3 Reacties
werner v montfort
werner v montfort22 aug. 2022 - 19:13

en ja en het zo omgaan met jezelf en de burgers is fout

werner v montfort
werner v montfort22 aug. 2022 - 19:25

en de naieviteit dat het wek goed zak aflopen ..... zonder vertrouwen vaart niemand wel

JannyBoe
JannyBoe23 aug. 2022 - 6:45

En maar weer de zaak ophitsen @Helen 66 met halve waarheden en hele onwaarheden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!