Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Let op: Lamp in staart ING leeuw kan losraken

29-04-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
ingbank_ING_08.jpeg
ING waarschuwt dat er een veiligheidsprobleem is met een aantal oranje Spaarleeuwen. De oranje Spaarleeuwen worden kado gegeven als jonge spaarders een Groeirekening openen bij de ING.
Bij de Spaarleeuwen die weggegeven zijn na 15 november 2010 is geconstateerd dat het lampje in de staart van de leeuw er uit getrokken kan worden. Kleine onderdelen van het lampje kunnen hierbij loskomen, die kleine kinderen in hun mond kunnen stoppen waardoor verstikkingsgevaar kan ontstaan. Als u een spaarleeuw heeft die u na 15 november 2010 ontvangen hebt dan wordt u dringend verzocht deze buiten het bereik van kleine kinderen te houden en terug te brengen naar een ING kantoor. Als compensatie voor het ongemak ontvangt u €10. Ook kunt u aangeven of u een nieuwe leeuw wilt ontvangen zodra deze weer leverbaar is. Klanten die na 15 november 2010 een Spaarleeuw hebben ontvangen zullen hierover binnenkort ook per brief worden geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ING via telefoonnummer 0800 - 0 256 000 (gratis) of kijken op ING.nl/spaarleeuw. Bron: Productwaarschuwing.nl

Meer over:

diginieuws, ing
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!