Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kijk zaterdag Kassa XL: Het Digitale Doolhof

01-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kassaxl het digitale doolhof 930 kassa xl
In Kassa XL Het Digitale Doolhof laten we met ontroerende en schokkende verhalen van mensen zien dat iedereen, hoog of laag opgeleid, rijk of arm, in de problemen kan komen door de digitale samenleving. Het is niet de vraag of maar wanneer dat gebeurt. En een miljoen mensen kan helemaal niet digitaal meedoen, waar is voor hen de menselijke maat? 

In de huid van de cybercrimineel

Brecht kruipt in de huid van een cybercrimineel en probeert iemands identiteitsgegevens te hacken. Zal zij hierin slagen? Vrolijke en onthullende experimenten laten zien hoe een cybercrimineel te werk gaat.

Wat als je online identiteit is gestolen?

Hoe is het als je identiteit gestolen wordt, als de computersystemen van de overheid volkomen automatisch je een schuld van 60 duizend euro bezorgen? Waar kan je dan terecht, wie helpt je dan? We laten zien dat alleen je wachtwoord goed beschermen niet genoeg is. Kassa helpt je de boeven beter te herkennen.
ZATERDAG 2 JUNI, KASSA XL OM 19:05 OP NPO1
Geef live je mening!
Praat mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV en/of #KassaXL in je tweet om mee te discussiëren.
Voor tips om je digitale weerbaarheid te verhogen: Dossier KassaXL Het Digitale Doolhof
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!