Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

KHN waarschuwt voor boekingssite hotels

10-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
hotel_kamer_hotelkamer_bedden_02.jpeg
De boekingssite voor hotels hotelsto4u.com verkoopt hotelkamers zonder dit aan de betrokken hotels zelf te melden. Dit meldt Koninklijke Horeca Nederland (KHN) op zijn website.
In een aantal gevallen stonden er gasten voor de hoteldeur met een reservering waar geen gegarandeerde betaling tegenover stond. Volgens de brancheorganisatie gaven de klanten aan dat ze via de Engels/Amerikaanse site hadden geboekt, maar de hotels waren daar niet van op de hoogte. Sommige gasten hadden al wel een aanbetaling gedaan aan de site. Volgens KHN staan er meerdere Nederlandse hotels op hotelsto4u.com vermeld. Bij navraag bleken de hotels hier niets van te weten. Ook hadden zij geen overeenkomst met de boekingssite, zegt KHN. De brancheorganisatie adviseert de hotels na te kijken of ze op de site staan en als ze daar geen prijs op stellen dit aan de websitebeheerder te laten weten. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft de boekingssite inmiddels om opheldering gevraagd. ,,Maar tot op heden hebben we geen antwoord gekregen'', zei een woordvoerder woensdag.  ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!