Kassa

Keuken Oostappen Prinsenmeer op vingers getikt vanwege hygiëne

07-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
723 keer bekeken
  •  
bacterie 1127
Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer heeft een schriftelijke waarschuwing ontvangen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), meldt het AD dinsdag. Volgens de toezichthouder voldeed de keuken niet aan de wettelijke eisen van voedselveiligheid.
Bezoekers van het vakantiepark waren ziek geworden en dienden onlangs een klacht in over Prinsenmeer bij de NVWA. Die deelde na inspectie een waarschuwing uit "om zorg te dragen voor borging van de hygiëneregels.”

'Niet zo spannend

Volgens Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep, is de keuken te klein voor de hoeveelheid eten dat bereid moet worden op het park. "Het is allemaal niet zo spannend", verklaart hij tegenover AD.nl. "Sommige dingen zijn niet goed, maar de NVWA kwam aan het einde van een dag waarop hard gewerkt is.”

Veel klachten van gasten

Kassa liet afgelopen zaterdag zien dat het klachten regent  van gasten die verbleven op de vakantieparken van de Oostappen Groep. De stacaravans, huisjes en tenten zijn vies, er is vaak wat stuk en de faciliteiten zijn gesloten of hebben lange wachtrijen. Eigenaar Peter Gillis is bekend van de realityshow Massa is Kassa op SBS6. In het programma wordt weleens aandacht besteed aan de problemen, maar die blijken in werkelijkheid veel groter.

Bekijk het Kassa-fragment: Smerige boel, ouwe meuk en wachtrijen bij Oostappen parken
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!