Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Holland International beste touroperator

12-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vakantiehuisje_05.jpg
Holland International is dinsdag op de Vakantiebeurs in Utrecht uitgeroepen tot beste allround touroperator van 2010. Tijdens de uitreiking werden touroperators, luchtvaartmaatschappijen, verkeersbureaus en autohuurders in 41 categorieën geëerd met de felbegeerde Veren, ook wel de Oscars van de reisbranche genoemd.
Singapore Airlines kreeg een Veer als beste lijndienstluchtvaartmaatschappij. Transavia.com ging naar huis met Veren in de categorie beste prijsvechter en beste vakantiemaatschappij. Autovakantiespecialist Vrij Uit mag zich de beste touroperator noemen als het gaat om wintersportvakanties. De Veren worden toegekend op basis van grootschalig onderzoek binnen de reisbranche door marktonderzoeksbureau GfK. Het grootste vakblad in de reisbranche Reisrevue is van oudsher de organisator van de Verenverkiezing, waarvan de uitslag ieder jaar op de Vakdag van de Vakantiebeurs wordt bekendgemaakt.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!