Kassa

Help! Valentijnsdag staat voor de deur. Kassa geeft tips

12-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
rozen bloemen valentijnsdag 1127
Ben jij van plan 14 februari door te brengen met je partner, maar heb je nog geen idee wat je moet gaan doen of wat je moet geven? Kassa deelt tips voor een gratis dagje uit en geeft je advies over bonbons en bloemen.
Valentijnsdag… de dag waarop mensen hun lief verwennen. En ook de dag waarvoor er massaal cadeautjes worden gekocht. Voor hen die last-minute inspiratie nodig hebben, hebben wij een aantal tips en tests op een rij gezet.

Test: Bonbons voor Valentijnsdag

Tegenwoordig kun je van alles online bestellen voor je geliefde, waaronder overheerlijke chocoladebonbons. Maar welke zijn dan het lekkerst? Wij namen in 2015 de proef op de som!
Menno Bentveld van Vroege Vogels, Erik Dijkstra en Frank Evenblij van Bureau Sport, oud-Belbuschauffeur Rutger Verhoeven, voormalig Kassa-presentator Felix Meurders en topkok Pierre Wind bestelden op zes websites bonbons voor Brecht. Bekijk hieronder welke bonbons als beste uit de test kwamen.

Een bloemetje doen?

Vind je het leuk om tulpen te geven? Kijk dan welke tulpenbollen in 2019 als beste uit onze test kwamen. Geef je toch liever een kant-en-klaar bosje bloemen? In 2016 onderzocht Kassa bij welke site je beter wel en bij welke je beter niet een bosje bloemen kunt bestellen. Bekijk de test hieronder.

Tips voor een gratis dagje uit

Een dagje uit kan soms behoorlijk duur worden, vooral nu de toegangsprijzen voor musea en attractieparken steeds meer oplopen. Daarom vroegen we in de zomer van 2019 onze volgers tips voor een leuk, gratis dagje uit te delen. We pikten de vijf meest genoemde tips eruit. Je vindt de tips hieronder.
Andere activiteiten- of cadeau-ideeën voor Valentijnsdag? Deel je tips in een reactie hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

gerardvantol
gerardvantol12 feb. 2020 - 20:13

Zolang de commercie heerst zal ik niet meedoen aan dit Valentijns gebeuren. Ik ga geen cent extra betalen voor een cadeautje, dan krijgt ze het gewoon een paar weken eerder of later. De datum maakt voor mij niet uit, ik blijft toch na ruim 43 jaar nog steeds van haar houden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!