Kassa

Oproep: Heb jij een krediethypotheek en ging de rente niet omlaag?

21-07-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2715 keer bekeken
  •  
geld huis hypotheek (1127x634)
Heb jij een doorlopend (hypotheek)krediet waarbij je woning dient als onderpand? Kassa komt dan graag met jou in contact.
Klachteninstituut Kifid heeft uitspraak gedaan in een zaak die door een consument met een Flexibel Hypotheek Krediet bij ABN AMRO was aangespannen. De consument moet erop vertrouwen dat het rentetarief gedurende de looptijd in de pas blijft met de marktrente. Daalt die? Dan moet de rente op je krediet óók omlaag, aldus het Kifid.

Mail Kassa

Heb jij ook zo'n krediet hypotheek bij een bank of hypotheekverstrekker afgesloten? En werd bij jou de variabele rente niet verlaagd, terwijl de marktrente wel steeds lager werd? Mail je verhaal en telefoonnummer naar kassa@bnnvara.nl.

Kassa's Dossier Wurgkredieten

Kassa besteedt al jaren aandacht aan woekerrentes op doorlopende kredieten van onder andere Crédit Agricole en ABN AMRO. Bekijk alle informatie erover in ons speciale Dossier Wurgkredieten.
Kassa's nieuwe tv-seizoen start op zaterdag 21 augustus aanstaande met Kassa: Test Case, om 19.05 uur op NPO1.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

anduril
anduril24 jul. 2021 - 19:25

Jaren geleden was de rente van een krediethypotheek duidelijk: Euribor +1%. De Euribor was makkelijk te controleren . Hebben de banken die duidelijkheid ook al verlaten?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!