Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Geen acties pakketbezorgers rond feestdagen

14-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Post NL 930x520
Onderaannemers in de pakketbezorging gaan toch geen stiptheidsacties houden tegen opdrachtgever PostNL tijdens de feestdagen. Een woordvoerder van PostNL heeft een bericht hierover in Het Financieele Dagblad (FD) bevestigd.
De acties werden geannuleerd nadat PostNL had gedreigd bestuursleden van belangenvereniging BVPD, die had opgeroepen tot de acties, aansprakelijk te stellen voor de schade die erdoor zou ontstaan. ,,Wij hebben ze gevraagd af te zien van de acties, omdat die tijdens de feestdagen goede pakketbezorging in de weg zouden staan'', aldus de woordvoerder.

'Afspraken mogen niet geschonden worden'

Volgens haar hebben de onderaannemers afspraken met PostNL over het bezorgen van pakketjes. ,,En die afspraken mogen niet geschonden worden. Wij voelden ons gedwongen de bestuursleden van de BVPD aansprakelijk te stellen voor de schade’’, aldus de woordvoerder. PostNL is blij dat het niet zover heeft hoeven te komen, zegt ze. ,,Wij willen er alles aan doen dat iedereen in Nederland Sinterklaas en Kerstmis kan vieren. Pakketjes horen daarbij.’’ ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!