Kassa

Enquête: Hoe doe jij de boodschappen?

07-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
supermarkt 930x520
Hoe doe jij de boodschappen? Vind je het prettig om door de supermarkt te struinen en de producten in de handen te hebben? Of is het juist lekker makkelijk dat de boodschappen thuisbezorgd worden? En wat is belangrijker, de smaak of de prijs? Kassa is benieuwd hoe jij je supermarkt kiest.

Doe mee!

Meedoen kan tot en met woensdag 9 mei. De enquête is inmiddels gesloten . Kijk naar Kassa, of houd de site in de gaten voor de uitslag.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

harryromijn
harryromijn7 mei 2018 - 12:12

Ik wil zien, wat ik koop.Voor iedere km, die ik rij, moet ik 2 x € 0,15 meenemen in de kosten, dus als een winkel per fiets te bereiken is - afgezien van de zo nodige lichaamsbeweging- , is dat interessant. En blijven dan in Breda -N een paar winkels over: Emte +AH dichtbij, Lidl + Aldi 4 km ver, samen met de veel te dure Jumbo.De rest biedt wat betreft assortiment en prijs geen meerwaarde om verder te reizen

marleenvanh
marleenvanh7 mei 2018 - 12:11

Gewoon 1x per week met de auto naar de dichtstbijzijnde stad, want bezorgen dat heb ik door de afstand (13,4 km) echt (!) nodig, dus dat doen AH en Jumbo niet. Hoezo "Servise"? 

haags
haags7 mei 2018 - 12:00

bestel boodschappen online en laat thuisbezorgenlekker makkelijkgeen gesjouw meer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!