Kassa

Duizenden banen weg na reorganisatie ING

30-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
157 keer bekeken
  •  
ing bank logo 930x520
Topman Ralph Hamers van ING broedt op een enorm reorganisatieplan. De voorbereidingen hiervan zijn al begonnen. De reorganisatie gaat duizenden banen kosten en ook de zelfstandigheid van de banken wereldwijd wordt daarmee aangetast, heeft het FD van interne bronnen gehoord.
De bedoeling is dat de reorganisatie van de bank op termijn een besparing van miljarden euro's oplevert. Maar ook moet ING centraler aangestuurd worden.
Maandag zou de ingreep bekendgemaakt moeten worden. ING wil geen commentaar geven.
Bron: Financieele Dagblad
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

maffy1948
maffy194830 sep. 2016 - 17:58

Het ergste is dat ze ook steeds luier worden bij de ING alleen hoe ze de eigen zakken moeten vullen zijn ze heel snel mee.Maar voor de personeel en klanten hebben ze niets over.

kaartendraak
kaartendraak30 sep. 2016 - 13:47

En maar roepen in de regering "HET GAAT GOED MET DE ECONOMIE"............Jaaaaaaaaaaaaaa hoor meneer Rutte, slaap maar lekkerverder, het gaat goed met JOUW economie, je portemonnee, verder niks, je hoort het constant, steeds meer bedrijven dicht of reorganiseren waardoor vele mensen hun baan verliezen.

phpieterse
phpieterse30 sep. 2016 - 13:42

Ehh, effe wachten... Dus de bank die rechtop gehouden is met gemeenschapsgeld, en investeert (tegen de beloften en afspraken in) in kolencentrales en ook nog eens een van de duurste banken voor de consument is, gaat nu werkelozen creëren?Ik zou zeggen ING-ers, maak een punt en stap over op Triodos of ASN. Beter voor je eigen portemonnee, het milieu en je medemens die straks werkeloos wordt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!