Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Biologische supermarkt biedt zorgverzekering aan

06-12-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fruit_04.jpg
EkoPlaza gaat vanaf begin december samen met Avéro Achmea en Flexis Benefits een zorgverzekering met korting aanbieden voor klanten van de biologische supermarktketen. Preventieve zorg is een gezamenlijke verantwoordelijkheid die beloond en gestimuleerd moet worden, is de opvatting van alle drie de partijen.
Gezond voordeel
Avéro Achmea maakte samen met EkoPlaza een verzekeringspakket met een uitgebreide dekking en korting op zowel de basis- als de aanvullende verzekering voor mensen met een EkoPlaza-pas. Naast de lagere premiekosten krijgen mensen jaarlijks €60 tegoed om bij de biologische supermarkt te besteden. EkoPlaza vindt goede voorlichting en persoonlijk advies belangrijk.
Terugdringen zorgkosten
EkoPlaza-directeur Erik Does: 'Wij pleiten voor voeding in plaats van vulling. En om zowel het milieu als de gezondheid te dienen willen we biologisch eten voor iedereen bereikbaar maken. Deze zorgverzekering biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en maakt het voordeliger om voor een gezonde levensstijl te kiezen waardoor het terugdringen van de zorgkosten bovendien ook proactief wordt aangepakt.' De biologische supermarkt laat hiermee zien dat je eerst moet delen om te kunnen vermenigvuldigen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!