Kassa

Belbus MediaMarkt: Tv nog kapotter na reparatie

18-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5152 keer bekeken
  •  

Curtis erft een LG 43 inch tv van zijn opa Krijn die in november overleden is. Als Curtis de tv overneemt, ziet hij dat er blauwe vlekken over heel het scherm zitten. Daarom brengt hij de tv naar de MediaMarkt voor reparatie. Als hij die kapotter terugkrijgt, brengt hij de tv weer terug naar de MediaMarkt. En dan hoort hij vervolgens niets...

Op 25 september 2020 kopen Curtis en Opa Krijn de LG 43 inch tv samen bij de MediaMarkt Alexandrium in Rotterdam. Opa Krijn kan dan naar zijn favoriete sportprogramma’s kijken en is erg blij met de tv. In november vorig jaar overlijdt opa Krijn.

Curtis erft de tv en merkt meteen dat er blauwe vlekken op het scherm van de tv zitten. Er is iets mis met het licht achter de lcd. De tv valt dan net buiten de garantie van twee jaar. Hij besluit de tv te laten repareren en brengt deze op 18 december 2022 naar de MediaMarkt waar deze ook gekocht is. Hij betaalt vooraf 131 euro voor de reparatie.

Meer blauwe vlekken en "gratis" kras

Een paar weken later volgt een onaangename verrassing als hij de tv weer thuis uitpakt. Er zitten meer blauwe vlekken in het scherm en zelfs een nieuwe kras! Curtis snapt er niks van en brengt de tv de volgende dag weer terug naar de MediaMarkt. Daar nemen ze hem weer in voor reparatie. Daarna hoort Curtis niks meer van MediaMarkt. Hij belt de klantenservice meerdere malen, maar hij krijgt elke keer hetzelfde te horen. Ze kunnen hem niet verder helpen en hij moet nog even afwachten omdat de tv in verwerking is. 

De confrontatie (met excuses)

Na twee maanden wachten is voor Curtis de maat vol. Hij is woedend en voelt zich als klant in de steek gelaten. Samen met de Belbus gaat hij naar het hoofdkantoor van MediaMarkt om verhaal te halen. Want waar is die tv nou eigenlijk?

MediaMarkt biedt excuses aan voor de slechte communicatie. De tv was namelijk niet meer te maken. Ze bieden aan de reparatiekosten te vergoeden en een nieuwe tv ter waarde van 450 euro. Maar Curtis wil liever het geld terug en Mediamarkt gaat daarmee akkoord.

Meer over:

belbus, mediamarkt
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Kariena
Kariena20 mrt. 2023 - 8:16

Ja daar weten wij ook alles van. Hebben maanden op het geld van onze zoon moeten wachten eer we het terug kregen. Tig keer gebeld en steeds iemand anders die je van het kastje naar de muur stuurde. Uiteindelijk is onze zoon ook woedend naar de manager gestapt en uiteindelijk zijn geld gekregen. Slechte service en wij zullen er niets meer kopen.

wim koelewijn
wim koelewijn19 mrt. 2023 - 7:45

mediamarkt..mmm...ik kocht jaren geleden een , naar wij dachten, nieuwe tv..omdat de aflevering pas op zaterdag 17uur plaatsvond en wij weg moesten..sprak ik af om zelf in te stellen e.d..vreemd genoeg waren de programma's al ingesteld,batterijen in de ab..koffievlekjes in de handleiding..kortom, geen nieuwe tv...omdat de comm. ook erg stroef ging, steeds bellen,naar de rotterdam-centrumwinkel.. eindelijk een reactie na maanden..ik kreeg een nieuwe..ze waren erg onvriendelijk.In de doos v/d retour-tv had ik samen met de tv een brief gedaan...3 maanden na retourneren kreeg ik een telefoontje van iemand,naar ik meen, uit krimpen a/d ijssel, met de vraag wat die brief onderin de doos betekende die ik geschreven en in de doos had "meegeleverd" ! (zonder dat de mm dat wist..) daarin stond..als u deze tv voor nieuw hebt gekocht..niet nieuw ! maar 3e hands..de mm had de tv wéér voor nieuw aan de man gebracht..de persoon ging verhaal halen en de reactie was dat IK een onsympathiek !! persoon was om die brief te verbergen..!! ja,ja..zo kan het ook !

Wilbert1970
Wilbert197018 mrt. 2023 - 18:32

Daar kooo ik dus nooit een televisie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!