Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ACM waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop

03-03-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
webshop_16.jpg
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor de praktijken van webwinkel Combiwebshop in Woudenberg. ACM kreeg via haar loket ConsuWijzer tientallen klachten binnen. Uit eigen onderzoek van ACM blijkt dat Combiwebshop bestelde producten niet levert en daarmee zou de webshop de regels van het consumentenrecht overtreden. Dat maakte ACM dinsdag bekend in een nieuwsbericht.
Geldproblemen
De website www.combiwebshop.nl verkoopt elektronische producten, zoals foto- en filmapparatuur, mobiele telefoons en televisies. Klachten van consumenten gaan voornamelijk over bestellingen die vooruitbetaald zijn, maar niet geleverd worden. Combiwebshop heeft consumenten onlangs laten weten geldproblemen te hebben, daardoor zouden zij niet in staat zijn de bestelde producten te kunnen leveren.
De webshop is nog steeds online, zonder melding over de leverings- en betalingsproblemen. Hierdoor kunnen consumenten nog steeds producten kopen.
ACM waarschuwt de consumenten om verdere consumentenschade te voorkomen.
Bron: ACM

Meer over:

webshop, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!