Kassa

1200 koopjesjagers melden zich voor hoogslaper Leen Bakker

03-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930hoogslaper_leenbakker
Ruim 1200 gedupeerden hebben zich bij een juridisch adviseur gemeld, omdat ze willen dat Leen Bakker een hoogslaper voor 24 euro uitlevert.
Gesprek
Donderdagochtend staat een gesprek gepland tussen de advocaten van de winkel en bureau Aliter Melius, dat namens de kopers eist dat de verkoopafspraak wordt nagekomen, zo meldt het bureau.
Van 319 voor 24 euro
Op 29 juli verscheen op de website van Leen Bakker een hoogslaper met 92 procent korting. In plaats van 319 euro kostte de 'Fairytale Flower' nog maar 24 euro. Een technische fout, aldus het bedrijf, maar toen hadden verschillende mensen het product al besteld.
,,We hopen Leen Bakker in te laten zien dat zij de bestellingen moeten gaan leveren en zo de zaak zonder tussenkomst van de rechter op te lossen," aldus de juristen. ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

manwijf
manwijf3 aug. 2017 - 15:50

Met reclamemakers heb ik bepaald geen medelijden. Ze schreeuwen en blèren over het algemeen de ene na de andere onwaarheid. Er moeten zelfs consumentenprogramma's en organisaties aan te pas komen om al dat gelieg en gedraai te ontrafelen. En dan maken ze een keer een fout in hun eigen nadeel en dan komen we opeens onze belofte niet na? Zo werkt dat niet. Als het systeem waar ze mee werken onvolkomenheden heeft, is dat niet het probleem van de klant. Kwestie van check/dubbel check. Dat het pas na 1200 bestellingen wordt ontdekt, valt sowieso onder de noemer gepruts. En waar hebben we het dan helemaal over? Leen Bakker zal voor deze hoogslapers ongetwijfeld een uitgeknepen prijs hebben bedongen bij een of andere Chinees. Zo'n bed kost inkoop ook maar een paar tientjes. Als ze dat al kosten. Het is jammer van de schade, maar Leen moet een flinke jongen zijn en gewoon z'n afspraken nakomen. Elk bedrijf lijdt wel eens schade. Hij mag z'n handen dichtknijpen als dit z'n grootste zeperd is!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!