Soms denk je: dat Kanniewaarzijn! En dan bel je Astrid Joosten en het team van Kanniewaarzijn van BNNVARA.

Over Kanniewaarzijn

bnnvara-kanniewaarzijn-050716-203-edit
Na zes succesvolle seizoenen stopte het bekende, satirische VARA-programma ‘Hoe bestaat het’ in 1981. Nu, dertig jaar later, zet BNNVARA het format in vernieuwde vorm voort met het programma ‘Kanniewaarzijn’.
Centrale presentator Astrid Joosten stelt – ondersteund door een team van gerenommeerde cabaretiers en andere prominenten – absurde situaties aan de orde, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers.
‘Kanniewaarzijn’ houdt overheden, bedrijven en instanties, maar ook burgers en consumenten een spiegel voor. Regelmatig bevinden mensen zich in een situatie, die niet strookt met de uitgangspunten van bepaalde regelgeving. Vaak ligt de oplossing voor de hand, maar weigert de overheid, de instantie of het bedrijf in kwestie om maatwerk te leveren. Iedereen in de omgeving zegt: ‘Kanniewaarzijn!’, maar toch gebeurt het.
Kanniewaarzijn was elke dinsdagavond te zien bij BNNVARA op NPO 1.
Februari 2019:  Het televisieseizoen van Kanniewaarzijn is afgelopen. Kanniewaarzijn verdwijnt dus voor eventjes van de buis. Maar u kunt uw consumentenproblemen, tips voor Kla(a)re Taal en Weggegooid Geld gewoon blijven insturen, via kanniewaarzijn@bnnvara.nl of via het formulier op deze site. Tot snel!